Case

Novo Nordisk Sveriges utbildningsportal
Halmstad Event tillhandahåller Novo Nordisk Sveriges utbildningsportal för deras samlade utbud av kundutbildningar. Halmstad Event administrerar både startsida och bokningssystem. Vi ansvarar för en överskådlig och enkel anmälningsprocess där vi står som kontaktperson och support för drygt 4000 deltagare årligen.  Med hög tillgänglighet och kort svarstid ser vi till att system och bokningar flyter på – året runt, veckans alla dagar.
Novo Nordisk utbildningsportal

A1 Padel Swedish Master 2023
Världstourstävling i Padel som arrangerades på Stora torg, Halmstad vecka 28. Halmstad Event hade det övergripande ansvaret för säkerheten för såväl ackrediterade som besökare. Halmstad Event kunde med mycket kort framförhållning framställa åtgärdsplaner för eventuella tillbud och arbeta förebyggande för att skapa ett så säkert och tryggt evenemang som möjligt.
Mer om touren och tävlingen här

Sveriges Museers Vårmöte 2022-2023
Nationell konferens som arrangeras årligen av Sveriges Museer tillsammans med lokala värdar på orten där mötet äger rum. Lokala värdar 2022 var Halmstads kommun och Stiftelsen Hallands länsmuseer i samarbete med Region Halland. Konferensen lockade 500 representanter och intressenter inom museisverige. Halmstad Event var genom Halmstads kommun lokal projektledare för sammankomsten 2022 och fick sedan det årliga uppdraget att leverera mötets hemsida, bokningssystem och digitala plattform samt att hantera anmälningar och fakturering. 2023 genomfördes konferensen i Västerås och 2024 genomförs den i Karlstad.
Vårmötet 2023:s hemsida

Diabetesdagar Tylösand 2022-2024
Konferens om diabetes som arrangeras årligen av Novo Nordisk. Cirka 300 deltagare från södra Sverige samlas under två dagar på Hotel Tylösand för att öka sin kunskap om diabetes och dess behandling. Halmstad Event är konferensens PCO.

Varbergsdagarna 2019-2024
Årlig konferens för personal inom anpassad skola. Konferensen lockar cirka 150 deltagare årligen och arrangeras på Arena Varberg. Halmstad Event är projektledare/PCO för sammankomsten.
Varbergsdagarnas inbjudan 2023

HIR-konferensen 2023
Hushållningssällskapets årliga konferens för kompetensutveckling, möten och samverkan. HIR-konferensen 2023 arrangeras 2-3 oktober på Hotel Tylösand. Nord Meetings levererar anmälningsformulär och hanterar registreringar. Nord Meetings är också projektstöd på plats under genomförandet med fokus på deltagarservice och teknik.

Näringslivsgalan i Halmstad 2021-2023
Halmstads årliga näringslivsgala som hyllar de entreprenörer och företag som lyckats bäst under det gångna året. Under en fantastisk galamiddag på Hotel Tylösand med cirka 350 gäster delas priser ut i 11 olika kategorier. Halmstad Event är projektledare för galan.
Näringslivsgalans hemsida

Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
Internationell golftävling som 2022 spelades på Halmstad Golfklubb. Ett unikt format där damer och herrar spelar i samma startfält - 78 spelare från European Tour och 78 från Ladies European Tour. Alla spelar om samma trofé och samma prispeng. Annika Sörenstam och Henrik Stenson står som värdar och tävlingen arrangerades i Halmstad 9-12 juni 2022. Halmstad Event byggde i samarbete med Halmstad City upp en Fan Zone med aktiviteter, artister och food court på Stora torg i Halmstad som lockade drygt 15 000 besökare.

VFU-konferensen 2022
Nationell kongress som arrangerades av Svensk sjuksköterskeförening. En årlig kongress som lockar 500-1000 sjuksköterskor och sjuksköterskestudenter. 2022-års kongress genomfördes på Hotel Tylösand och Halmstad Event hanterade mötets samarbetspartners och utställare.

Nordic coagulation meeting 2021
Nordisk kongress som arrangerades av Intresseföreningen för Svensk Hemostasforskning. Cirka 300 personer från hela Norden med intresse för hemostasforskning träffades under tre dagar på Hotel Tylösand. Halmstad Event var projektledare/PCO för sammankomsten.

DBT-dagarna 2021
Nationell kongress för personal inom psykiatrin. Konferensen lockar cirka 300 deltagare årligen. 2021-års konferens arrangerades på Hotel Tylösand med Halmstad Event som projektledare/PCO.

SM-veckan sommar i Halmstad 2020-2021

Rikskonferensen för audionomer 2019

Karriärforum 2019